Medibit Artsenpakket

 

Voor een kleine ontwikkelaar als Medibit bvba, met slechts een kleine, selecte groep huisartsen-gebruikers is het quasi onmogelijk, zowel financiŽel als structureel om een hindernis te nemen zoals die van een accreditering bij het ministerie van volksgezondheid.

 

Liever dan in concurrentie met elkaar te leven, dachten wij dat het goed was om de handen in elkaar te slaan. Begaan met de toekomst en het lot van onze gebruikers, zijn wij dan ook op zoek geweest naar de ideale partner ivm medische software. Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk in 2002 tot de conclusie gekomen dat de firma OmegaSoft Medical nv het beste toekomstperspectief biedt. Momenteel bieden ze vijf goede, geaccrediteerde oplossingen aan voor de huisarts.

 

Wij zijn dan ook blij u te informeren dat wij met de firma OmegaSoft Medical nv samenwerken om de bestaande Medibit-gebruikers een toekomst te bieden voor hun gebruikte programma. Momenteel zijn het overgrote deel van de geregistreerde Medibit-gebruikers overgezet naar Accrimed. Slechts enkelen verkozen om naar een concurrerend pakket te migreren, met als enige reden de financiŽle kant, maar zoals steeds heeft een goed product zijn prijs, en wanneer beide naast elkaar worden vergeleken, dan gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat OmegaSoft de enige logische keuze is.

 

Contactadres:

OmegaSoft Medical nv

Knokkeweg 23

9880 Aalter

Tel. 09/325.93.93

Fax: 09/325.93.95

Web: http://www.omegasoft.be

E-mail: info.medical@omegasoft.be

 

Momenteel is OmegaSoft Medical de onbetwiste leider in de informatica voor huisartsen in BelgiŽ.

 

Naast zijn vijf geaccrediteerde huisartsenpakketten (Accrimed, Medidoc,  Medigest, Medsoft, Omniwin) ondersteunt dit bedrijf nog een aantal andere 'oudere' pakketten (medar, medibit, medisoft, praktis, datamed,...), maar stimuleren ze de conversie vanuit deze software naar ťťn van de vijf gelabelde pakketten.

 

Naast zijn activiteiten in de huisartsgeneeskunde, is dit vooruitstrevende softwarebedrijf met pakketten zoals Clinidoc en Tarifdoc nog aktief in de specialistische wereld, poliklinieken en ziekenhuizen. Producten zoals Softalmo en Optisoft worden verdeeld voor oogartsen en optiekers. Voor dierenartsen worden daarnaast nog Vetsoft en Winvete verdeeld.

 

Samen met de zusterbedrijven OmegaSoft Pharma, OmegaSoft Dental en OmegaSoft Optical en IGL is het bedrijf OmegaSoft Medical een vaste waarde in de medische en paramedische software-wereld. Momenteel telt het bedrijf vier vestigingen in BelgiŽ (Aalter, Kruibeke, Spy, Walcourt), ťťn in Frankrijk (Colombes) en ťťn in Nederland (Houten).

 

meer info? surf naar OmegaSoft BelgiŽ  of  OmegaSoft Nederland   of OmegaSoft Frankrijk